Papirhuset logo

Find inspiration til

den bedste konfirmation


På udkig efter inspiration til konfirmation?


Vi har et stort udvalg i færdige festartikler – men også mulighed for at du kan være kreativ selv!


Så læs med og få inspiration til din konfirmation.

Temaer til konfirmation


En god ting at starte med er, at tænke over er temaer til konfirmation.


Har din datter eller søn eventuelt en interesse, et idol, en yndlingsfarve – det kan være hvad som helst. Din søn går måske til fodbold eller så har du en datter der elsker heste.


Vi har i Papirhuset ringbind fyldt med færdiglavede invitationer og matchende bordkort, til inspiration.


Når I har fundet et tema eller en stil I gerne vil køre, så kan I begynde at tænke på ting som invitationer, sangskjuler, bordpynt osv.

Invitationer til konfirmation


Nu har I måske allerede fundet et tema som konfirmationen skal kredse omkring – det tema kan også bruges til jeres invitationer til konfirmation.


Det kan være at I har besluttet jer for at køre specifikke farver til jeres fest og gerne vil koble det sammen med jeres invitationer – så der bliver en rød tråd gennem det hele.


Det er muligt at købe færdige invitationer, der bare skal udfyldes. Ellers er det også en mulighed at lave jeres egne. Og så tænker I måske ”hvordan laver man en invitation?”


Her har i mulighed for at finde inspiration til invitationer i vores fysiske butik – hvor der også er mulighed for at finde materialer som fx papir, sakse, stickers, kuverter osv.


Mange vælger at lave deres invitationer til en konfirmation fra bunden, så de bliver lige som man selv vil have dem – og mest af alt personlige. Her henviser jeg igen til de ringbind vi har i butikken med færdige invitationer og bordkort, som kan bruges til inspiration.

Sangskjuler til konfirmation


En god og gammel tradition som stadig den dag i dag bliver brugt meget til konfirmationer, er sangskjulere. Her er der igen en mulighed for at få noget personlighed frem.


Der er ikke så stor efterspørgsel på sangskjuler til konfirmation (og fester generelt) som der var engang og derfor kan udvalget godt være smalt.


Hvordan laver man en sangskjuler? Heldigvis er det ikke raketvidenskab at lave sin egen sangskjuler til konfirmation, det kræver bare de rette materialer, en idé og tålmodighed.


I har hos os både mulighed for at finde færdige sangskjulere, men også materialer til selv at være kreativ!


Og I er selvfølgelig altid velkommen til komme forbi butikken og blive inspireret af vores færdiglavede sangskjulere.

Bordpynt til konfirmation


Sidst men ikke mindst er det også supervigtigt med den rigtige bordpynt til konfirmation. Her kan I især få vist jeres valgte tema/stil for konfirmationen frem for gæsterne. Det kan gøres med festartikler som duge, bordløbere, servietter og bordkort.


Her anbefaler vi at I tager i en fysisk butik, for at kunne føle og se de produkter I overvejer at gå med. Nuancer og tekstur kan være meget svært at se gennem en computerskærm, og derfor er det en god idé her at gå i de fysiske butikker for råd og vejledning.


Bordkort til en konfirmation kan ligesom invitationen også vælges at laves fra bunden, så begge elementer matcher hinanden. Vi vil disse situationer altid være behjælpelige med at vejlede og komme med inputs.

Lad os inspirere hinanden!

I Papirhuset elsker vi at inspirere og at blive inspireret.


Har du derfor billeder eller videoer fra din konfirmationsfest, hvor du eventuelt har brugt materialer fra butikken, så må du meget gerne sende det via Facebook eller en mail til os.


Vi håber at vi samtidig gerne må dele disse billeder eller videoer på vores Facebook, så I kan være med til at inspirere andre der skal holde konfirmation i fremtiden.