Papirhuset logo

Find inspiration til det bedste bryllup


På udkig efter inspiration til bryllup?

Vi har et stort udvalg i færdige festartikler – men også mulighed for at du kan være kreativ selv!

læs med og få inspiration til dit bryllup.

Bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup


Om du står og skal giftes eller fejre flere års ægteskab, så har vi i Papirhuset lige det du står og mangler! Kom ind forbi butikken hvor du kan finde masser af inspiration til bryllup.

Invitationer til bryllup


Du har to muligheder når det kommer til invitationer til bryllup. Du kan vælge at købe dem færdige eller så kan du lave dem selv, og dermed få sat dit eget præg på dine invitationer.


Vælger du at lave dine invitationer selv, er du sikker på at de er unikke – og det er som regel også de invitationer dine gæster vil huske.


Hvordan laver man en invitation? Her gælder det blot om at finde noget lækkert papir, der eventuelt kan blive pyntet med bånd, stickers og et billede.


Tager du et smut forbi butikken i Gravensgade, står vi altid klar til at vejlede og inspirere dig. Vi har desuden inspirationsbøger i butikken, som du kan tage inspiration fra.


Vi forhandler også færdige invitationer til bryllup, hvis du ikke vil bruge alt for meget tid og kræfter på dine invitationer.

DSC01993
DSC02006
DSC02000
DSC02007
DSC01995
DSC02009

Sangskjuler til bryllup


Ingen fest uden lidt sang! Et hvert arrangement tager aldrig skade af lidt sang – og det gælder også til et bryllup. Så gang i stemmebåndet – højt og tydeligt – og få bikset en sjov og festlig sang sammen.


Når du så har lavet din sang og fået den printet ud i en masse eksemplarer, så skal du til at overveje hvordan du vil præsentere dem. Her er en sangskjuler rigtig god!


Sangskjuler til bryllup kan købes færdig hos os, så du ikke skal til at lede efter skabeloner på nettet og klippe klistre den sammen på egen hånd.


Så hvis du sørger for at få styr på sangene, så har vi i Papirhuset en sangskjuler.

DSC01852
DSC01963
DSC01962
DSC01961
DSC01960
DSC01969
DSC01968

Bordpynt til bryllup


Når du har fundet ud af hvor dit bryllup skal afholdes, kan du begynde at tænke på hvordan lokalet skal se ud – herunder bordpynt.


Bordpynt til bryllup kan være ting som duge, bordløbere, bordkort, servietter, blomster, rosenblade, risposer og meget meget mere. Det kommer helt an på hvad du er til, hvor enkelt du vil holde det eller om der bare skal knald på, fordi det er den ene gang i livet.


Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, så få dannet dig et overblik over om du eventuelt har et tema eller nogle farver du gerne vil følge. Det gør det meget mere overskueligt at skulle ud og kigge på bordpynt til bryllup, da du ellers kan gå hen og miste fokus over de mange muligheder der er. Du kan eventuelt tage inspiration ud fra dine invitationer, og køre et tema på de samme farver i din bordpynt.


Har du mange idéer, men svært ved at tage et valg? Så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme ind forbi butikken i Gravensgade. Her står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig på rette vej.

Gæstebog til bryllup

Når alt er ved at være på plads – invitationer, sangskjuler, bordpynt mm. – så er der ikke noget bedre end at kunne forevige den store dag i en gæstebog. Her er der mulighed for at få gæsterne til at skrive en kort (eller lang) hilsen til de nygifte – som du/I kan læse igen og igen som årene går, og mindes om den dag I sagde ”ja” til hinanden.


En gæstebog til bryllup kan også være en god start på en gæstebog der kan følge jer gennem hele livet – der kan skrives i den til kommende fødselsdage, dåb, bryllupsdage mm. Vil du gerne have en gæstebog der kan holde i mange år, så anbefaler vi at investerer i en gæstebog i læder – som vi også forhandler i butikken. De helt almindelige gæstebøger forhandler vi selvfølgelig også!

Sølvbryllup eller guldbryllup


Står du ikke og skal giftes, men i stedet gerne vil fejre flere års ægteskab, så forhandler vi også festartikler til fejring af sølvbryllup og guldbryllup.

Her har vi:


  • Sangskjulere til sølvbryllup
  • Sangskjulere til guldbryllup
  • Skilte til æresport
  • Færdige invitationer til sølvbryllup
  • Færdige invitationer til guldbryllup

Lad os inspirere hinanden!

I Papirhuset elsker vi at inspirere og at blive inspireret.


Har du derfor billeder eller videoer fra din bryllupsfest, hvor du eventuelt har brugt materialer fra butikken, så må du meget gerne sende det via Facebook eller en mail til os.


Vi håber at vi samtidig gerne må dele disse billeder eller videoer på vores Facebook, så I kan være med til at inspirere andre der skal holde bryllupsfest i fremtiden.